PANEELBOUW

Zorgvuldig en zeker

Panelenbouw is maatwerk

In onze speciaal ingerichte werkplaats assembleren we zelf ontworpen besturingspanelen. Deze panelen variëren van een enkele motor-aansturing tot complexe besturingssystemen. Met behulp van de ontwerpgegevens en nauw overleg met de opdrachtgever worden de systeemspecificaties opgesteld.

Geen paneel is hetzelfde, ieder paneel is dus maatwerk. Behalve de aard van de installatie of machine, zijn de voorschriften en wensen van de opdrachtgever ook van invloed. We werken enkel met hoogwaardige A-merk componenten en materialen van gerenommeerde fabrikanten. Dit doen we om het optimale uit uw besturingssysteem te halen. Veel van deze componenten hebben we op voorraad waardoor we in staat zijn snel te reageren.

Naast maatwerkpanelen maken onze vakmensen ook seriematige panelen. Deze panelen worden net als de maatwerkpanelen uitvoerig getest op functioneren en machinerichtlijnen middels opleveringsrapporten. De besturingskast is immers het hart van uw machine of installatie en moet daarom 100% correct zijn, onafhankelijk van de groote of complexiteit.

Normeringen

  • NEN EN IEC61439
  • NEN EN IEC60204
Hitachi PLC, HX

Hulp nodig bij het aansluiten van uw installatie of machine?

Wij helpen graag!
SNK systems
Ben jij iemand die gek is op techniek en met name besturingstechniek en alles wat daar mee samen hangt?

Contactgegevens

Website

Projecten

Copyright © 2022 SNK Systems
SNK Systems is de automatiseringspartner van Stimac