Elektromonteur/ Servicemonteur

Een baan vol groeipotentie, toffe collega's en mooie projecten

Ben jij iemand die gek is op techniek en met name besturingstechniek en alles wat daar mee samen hangt? Vind je het leuk om in een jonge en dynamische onderneming te werken waar de lijnen kort zijn en waarbij een goede werksfeer heel belangrijk is. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als elektrotechnische servicemonteur hou je van afwisseling. Je bent in staat om zelfstandig besturingssystemen aan te sluiten, te controleren en het inbedrijfstellen hiervan. Je werkt netjes en zorgvuldig. Door je analytisch vermogen ben je in staat om een storingen aan onbekende machines in onze diverse klantenkring op te lossen. Dat geeft je een kick! je bent als aanspreekpunt van onze klanten instaat een duidelijke oplossing te bieden. Je hebt een eigen service bus met het benodigd gereedschap waarmee je werkzaam bent in de regio en in Deurne.
Door je enthousiasme ben je instaat om minder ervaren collega's mee te nemen en deze te begeleiden indien nodig. Je hebt een open houding en je geeft aan waar processen of installaties verbeterd kunnen worden. Wij willen graag vooruit, en input van uit jouzelf wordt gewaardeerd.

wat wij kunnen bieden

  • Eigen werkplek 
  • Leuke collega's
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Markconform salaris

Wat we verwachten

  • Zelfstandig werken
  • Minimaal MBO niveau 3 (mechatronica, elektrotechniek)
  • Open houding
  • Probleem oplossend denken

Waarom bij SNK systems?

Naast onze werkzaamheden vinden we de sfeer in onze organisatie heel belangrijk. Een vrijdagmiddagborrel met een potje tafeltennis of darts vinden wij gezellig. Ook heb je de ruimte om je zelf te ontwikkelen en helpen we elkaar graag met technische vraag stukken. Wil je graag iets weten, dan gaan we het samen uitzoeken hoe het werkt.
SNK systems
Ben jij iemand die gek is op techniek en met name besturingstechniek en alles wat daar mee samen hangt?

Contactgegevens

Website

Projecten

Copyright © 2022 SNK Systems
SNK Systems is de automatiseringspartner van Stimac